.

Со радиофреквенција третманот, радио бранови се користат за прецизно загревање на ткивото. Затоплувањето предизвикува веднаш ефект на зацврстување каде колагенските влакна на кожата во третираната област се намалуваат. За тоа, фибробластите се стимулираат да произведуваат нов колаген.

Области на примена:

Зацврстување на кожа

Измазнување на мали линии/ брчки на лице, врат, деколте, горна и долна усна

Третман на лакримални вреќи

Зацврстување на долниот очен капак

Двојната брада

Контури на лице (на пример, виснати образи)

Тело: абдоминален ѕид, надлактица, локални депоа на масти (на пример. колковите, долниот дел на абдомен, бутовите, целулитот)

Закажи третман во салонот аеродром

Loading...

Закажи третман во салонот водно

Loading...