.

Третман со природни билки кои приметно даваат енергија.
Ја стимулира крвната циркулација и метаболизмот, што доведува до природно подобрување на текстурата на кожата без ефекти на парутање.
Обезбедува на вашата кожа природна енергија која е потребна за обнова на келиите.
Помага при редуцирање на неправилностите настанати со стареење, како и нечистотија, лузни и пореметување на пигментација.
Видливо ја подобрува кожата и ја ускладува нејзината површина.
Идеален третман кој се повторува неколку пати годишно.

Loading...