.

Loading...

Hot Stones масажата е тип на терапија-масажа. Се користи за релаксирање и опуштање на мускулите и оштетените меки ткива на телото.
За време на оваа масажа, камењата се ставаат на одредени делови на телото. Камењата се тип на вулкански камен кој одржува топлина.
Hot Stones масажата помага при ослободување од болката на мускулите, го намалува стресот, го подобрува спиењето и имунитетот.