.

Од сега траен лак на Вашите нокти на нозе. KIARA SKY колор гелот го има во повеќе нијанси и се нанесува како обичен лак, но се пече во ЛЕД лампи во траење од 30 секунди. Kiara sky трајниот лак се разликува од останатите трајни лакови за нокти бидејќи е единствен. Kiara sky трајниот лак познат е по неговиот висок сјај и истрајност. Kiara sky колор гелот останува на ноктот 3 недели без пукање и лупење, а комплетно се завршува за само 30 минути.
За многу краток временски период Вашите нокти ги прави идеални за секоја прилика и сезона.

Loading...