ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Корекција на Microblading

Корекција на microblading се прави по три недели од првото исцртување.
Корекцијата е потребно да се направи бидејќи во процес на заздравување првата недела кожата исфрла дел од пигментот и потребно е уште еднаш да се повтори за да трае подолго. По корекцијата се добива конечен изглед.