ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Корекција Трајна Шминка Очи / Пудер Техника на Веѓи

Корекција на трајна шминка туш линија и пудер веѓи се прави по три недели од првото исцртување. Корекцијата е потребно да се направи бидејќи во процес на заздравување првата недела кожата исфрла дел од пигментот и потребно е уште еднаш да се повтори за да трае подолго. По корекцијата се добива конечен изглед.