ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Корекција Трајна Шминка Уста

Корекција на трајна шминка на уста се прави по три недели од првото исцртување. Корекцијата е потребно да се направи бидејќи во процес на заздравување првата недела кожата исфрла дел од пигментот и потребно е уште еднаш да се повтори за шминката да трае подолго. По корекцијата се добива конечен изглед.

Loading...