ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Ладна Депилација на Гради-Мажи

Ладната депилација вклучува нанесување на ладен восок во соодветен патрон на кожата, а потоа со употреба на восочни ленти за отстрануваат влакната. Овој метод е погоден за различни области на телото, вклучувајќи ги нозете, рацете, стомакот, грб, гради. Влакненцата се извлекуваат од коренот и кожата останува мазна во текот на 2 седмици.

Loading...