.

Уредно полираните нокти се желба на секоја жена. Тие се женски „моден додаток“ што мора да го имате. Лак за нокти е лак што може да се нанесува на ноктите за да се украсуваат и заштитуваат плочите за нокти. Формулацијата е ревидирана неколку пати за да се подобрат нејзините декоративни ефекти и да се избегне пукање или лупење на ноктите. Лак може да се најде во различни бои, нијанси и текстури.

Loading...