ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Ламинација на Веѓи

Ламинирањето на веѓите е третман на обликот на веѓите со поставување на влакната на место со помош на хемиски раствор.

Третманот е целосно безболен Вашите веѓи ќе бидат подигнати, пополни и посјајни. Резултатите траат од три до пет недели.