.

Loading...

Лимфна дренажа е масажа која ја забрзува циркулацијата, го храни ткивото и ги елиминира штетните материи. Воедно ја зацврстува и затегнува кожата, а самиот процес помага во исфрлање на токсините од телото. Одговара за оние кои имаат задршка на течности или пак отоци во нозете.