ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Лимфна Дренажа на Лице

Со стимулирање на лимфниот систем на лицето, лимфната дренажа овозможува намалување на природниот оток на лицето.

Со стимулирање на лимфниот систем на лицето, лимфната дренажа овозможува намалување на природниот оток на лицето. Дополнително ја подобрува лимфната циркулација и овозможува на кожата да постигне посјаен тен. Покрај естетските придобивки, масажата со лимфна дренажа на лицето ефикасно ја намалува напнатоста на лицето.