ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Маникир

Целта на класичниот маникир е ноктите да бидат здрави, чисти и уредно потсечени и убликувани.

Се уредуваат кутикулите и се нанесува негувателно масло. Ќе уживате во прекрасно релаксирачка масажа на рацете. На крајот се нанесува стандарден лак за нокти.

Loading...