ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Масажа на Лице 15 Минути + Пилинг

Со масажа на лицето и нејзините движења ќе се зголеми циркулацијата, ќе се издренираат лимфните жлезди со што ќе се намали отокот на лицето, и ќе се подигнат контурите на јаболчниците. Пилингот го подобрува изгледот на кожата на лицето и врши елиминацијата на мртвите клетки.

Со масажа на лицето и нејзините движења ќе се зголеми циркулацијата, ќе се издренираат лимфните жлезди со што ќе се намали отокот на лицето, и ќе се подигнат контурите на јаболчниците. Таа е како природен лифтинг. Доколку се прави секојдневно, кожата ќе биде помлада, поцврста и рамномерно тонирана.

Пилингот го подобрува изгледот на кожата на лицето. Врши елиминацијата на мртвите клетки помагајќи им да се отстранат и да направат простор за генерирање на нови клетки на кожата.

Loading...