.

Ако некогаш сте се запрашале зошто вашата кожа секогаш блеска после третманот на лице, тоа не е само поради козметиката која се користи, туку голема улога игра и техника на масажа која буквално ја крева и буди кожата. Правилните движења ќе ја зголемат циркулацијата, ќе ги исцедат лимфните жлезди со што ќе се намали отокот на лицето, но и ќе се подигнат контурите на вашите јаболчници. Најдоброто е тоа што ќе забележите голема разлика на вашата кожа и обликот на лицето – тоа е како природен лифтинг. Луѓето кои го прават ова секојдневно, имаат помлада и поцврста кожа и како што стареат, е поверојатно дека ќе имаат здрава, рамномерно тонирана кожа

Loading...