.

Метод кој нежно ја намалува хиперпигментацијата, додека во исто време ја стимулира ќелиската регенерација.

Се постигнува блескав и изедначен тен.

Витаминот Ц, кој го содржи MELA WAVE третманот, ефективно ја просветлува кожата, и помага на природната синтеза на колаген и има антиоксидативно дејство.

Одлична солуција за лице, но и за други делови од телото.

Со MELA WAVE до изедначена пигментација.

Loading...