.

Дермапенот важи за еден од најефикасните анти-ејџ третмани.

Со дермапенот се стимулира производството на колаген и овозможува подобра абсорпција на активните козметички супстанци. Се заснова на фина иглеста пенетрација која пшрецизно може да се контролира, а се достигнуваат одлични и видливи ефекти, воедно се постигнуваат и различни степени на рејувенација на кожата, се зголемува производството на колаген и нови ќелии.

Помага при:

  • Брчки
  • Хиперпигментација
  • Намалување на порите
  • Ревитализација на уморната кожа
  • Антиејџ третман против стареење на кожата итн…

Закажете термин во салонот аеродром

Loading...

Закажете термин во салонот водно

Loading...