.

Кога станува збор за вашата коса,брзото надградување на коса е добра работа. Секако не треба да живеете со лоша фризура или коса која едноставно не расте брзо. Со надградбата на коса ќе добиете долга коса без многу чекање.Тоа е најлесен начин да добиете подолга и побујна коса.
Надградбата може да се мие, да се загрева и да се обои како што е и Вашата природна боја на коса.
Надградбата е направена од врвен квалитет, 100% природно влакно.
Не предизвикува апсолутно никакво оштетување на Вашата природна коса.

Loading...