ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Надградба на Нокти – Гел

Гелните нокти на клиентите им овозможуваат природен изглед, флексибилност и трајност, со што ги покрива оштетените или испукани природни нокти.

Гелните нокти на клиентите им овозможуваат природен изглед, флексибилност и трајност, со што ги покрива оштетените или испукани природни нокти. Целта на гел ноктите е тоа што по некое време може да се постигне и природната должина и убавина на ноктите на клиентот . Гелот станува силна база за природни нокти и спречува нивно кршење и оштетување. Предноста на гел ноктите е тоа што е потребно помалку време за за изработка во споредба со акрилините нокти. Овие нокти се тенки и лесни што го прави идеални за носење.

Loading...