.

За совршен изглед – со сигурност оставате впечаток. Додајте им на трепките пополн, подолг изглед кој привлекува внимание со овие лесно наносливи индивидуални трепки со чвор во коренот. Лесни и водоотпорни.Достапни во 3 варијанти на должина: кратки, средни и долги. Вештачките трепки можат убаво да го обликуваат окото и да изгледаат сосема природно.

Loading...