ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Надградба Трепки Снопчиња

Надградбата на трепките со снопчиња даваат подолг изглед на природните трепки. Лесни се и водоотпорни. Достапни се во три варијанти на должина: кратки, средни и долги. Може убаво да го обликуваат окото и да изгледаат сосема природни.

Loading...