.

Луксузен педикир кој вклучува: средување на стапалата, длабински пилинг ,за мека и глатка кожа, маска и балзам за нозе со специјална масажа која ке Ве опушти.Се завршува со нанесување на траен лак Kiara sky на ноктите.
Денес секоја современа жена или маж има потреба од еднаш месечно стручно хигиенско уредување на стопалата и средување на ноктите.
Во удобниот амбиент пријатно ќе се опуштите и релаксирате, ќе заборавите на проблемите од секојдневието барем еден час, посветете си на себе си.
Во центарот за убавина Афродита С со најсовремени апарати се прават третмани на стапалата во многу хигиенски услови и стерилни препарати за една употреба, услови каде што можат сите тие недостатоци да ги отсраниме.

Loading...