ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Phi Јон Уста 1 Третман

Phi Ion – не хирушки третман за подигнување на очните капаци, го крати вишок на кожата на лицето и вратот. Се работи на лице и тело. Дава моментално видливи резултати во однос на кратење и затегнување на кожата, прави лифтинг и обнова и има подмладувачки ефект. Работи на принцип на користење на јонска плазма. По третманот, сите придружни ефекти исчезнуваат и кожата заздравува за 5- 7дена. Вистински резултати се добиват после 4-6 недели.

Loading...