ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Пикосеконд Ласер Третман за Отстранување Веѓи / Уста 1 Третман

Пиколасерот е уред кој се користи за отстранување на тетоважа.

Третманот функционира различно за секој клиент, во зависност од видот на тетоважата.

Поновите тетоважи се полесни за отстранување во споредба со постарите тетоважи бидејќи пигментот може полесно да се разгради.

Пиколасерот не смее да се прави на:

– бремени жени

– доилки

– клиенти со било каква инфекција ( вируснa или бактерискa )