ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Пилинг Лице со Фитогена Маска + Ампула

Пилингот на лице е неопходен за нежна и блескава кожа, затоа што ги отстранува мртвите клетки на кожата и им помага на новите здрави клетки побрзо да стигнат до површината.

Loading...