.

Сите сакаме чиста, свежа и убава кожа, како на лицето, така и на телото. Направете детален пилиг на тело за отстранување на сите нечистотии и истрошени и девитализирани клетки од кожата.Ексфолијацијата на телото ја подобрува циркулацијата и тонусот на кожата, ги елиминира токсичните честички и бактериите, го изедначува тенот и ги отстранува трагите на пигментација и боење, оставајќи ја кожата мека.

Loading...