Шеќерна паста за депилација во пакување од 1kg

Цена

1,600.00 ден

9 на залиха

9 на залиха

Опис

LIKE SUGAR WAXING – органска шеќерна паста која може да се користи во патрони или како топла депилација. Не предизвикува никакви иритации и воспаленија, може да ја користат сите без разлика на возраст, ги вади целосно влакната и врши благ пилинг на кожата.