Шеќерна паста за депилација во пакување од 500gr

Цена

1,100.00 ден

10 на залиха

10 на залиха

Опис

LIKE SUGAR WAXING – органска шеќерна паста која може да се користи во патрони или како топла депилација. Не предизвикува никакви иритации и воспаленија, може да ја користат сите без разлика на возраст, ги вади целосно влакната и врши благ пилинг на кожата.