Image Alt

Shop

  /    /  Kiara Sky, Дип паудер  /  DIP SYSTEM COLOR STARTER KIT 2

DIP SYSTEM COLOR STARTER KIT 2

12,000.00 ден

Категории: ,

Опис

За цврсти, лесни и природни долготрајни нокти со Kiara Sky Cold Dip System Starter Kit-почетнички комплет. Прашоците се лесни за употреба, не го оштетуваат ноктот и претставуваат поздрава алтернатива во подобрувањато и зацврстувањето  на ноктите. Формулирани без груби хемикалии, не доведуваат до обезбојување и лупење. Сеопфатен професионален комплет за нокти кој вклучува сè што ви треба за креативни дизајни и целосна покривност. Ексклузивно во овој комплет  се вклучени три сосема нови бои со ограничена количина. Сè е можно со Kiara Sky Cold Dip System -почетнички комплет!
Dip System Starter Kit вклучува: 

– Bond 15мл
– Base 15мл
– Seal Protect 15мл
– Top 15мл
– Nourish Oil 15мл
– Brush Saver 15мл
– Natural Powder 15мл
– Clear Powder 28гр
– Signature Color Powder (Nude) 28гр
– Signature Color Powder (Red) 28гр