Green Peel® – Active future serum (30ml)

2,700.00 ден

Категории: ,

Опис

Овој посебен производ би требало дополнително да се нанесува пред дневната крема за да ја подобрува виталноста на зрелата кожа. Помага во борбата против различните педизвикувачи за стареење на кожата. Кожата совршено го абсорбира овој крем-гел, кој не содржи ПЕГ деривати, благодарение на неговата лесна структура.