Green Peel® -Ampule impurity stop (2ml)

250.00 ден

Категории: ,

Опис

Балансирачка ампула за нечиста и масна кожа. Брзо се апсорбира оставајќи ја кожата матирана. Благодарејќи на екстрактот од тамарин, е подобрено снабдувањето на влага во кожата. Кожата изгледа чисто и е воспоставена рамнотежа, а порите се исчистени.