Green Peel® – Anti pollution day cream (50ml)

Категории: ,

Опис

Делува како природен штит од штетните влијанија на надворешната средина, загадување, прашина и слободни радикали. Силен антиоксидативен ефект, помага во превенцијата на знаците на стареење предизвикани од факторите на надворешната средина. Заштитува благодарение на спектарот на филтерот SPF 30 (UVA и UVB филтер) и инфраред заштитата од фотостареење. Совршена нега за сите старосни возрасти.