Green Peel® -Hyaluron HY+ Performance Serum (30ml)

3,600.00 ден

Категории: ,

Опис

Хидратација и anti-age дејство во еден препарат. Комбинацијата од два различни типови на хијалуронска киселина и еден “booster” на хијалуронска киселина резултира со највисоко ниво на ефикасност при што хидрира и ја враќа виталноста на кожата. Hyaluron HY+ Performance Serum води до подобрување на еластичноста и редукција на неправилностите. Прави длабока хидратација. Борите се пополнуваат, а кожата станува цврста.
За нежен и младалачки изглед на кожата.