Image Alt

Shop

  /    /  Green Peel, Mela White  /  Green Peel® – Mela white spot duo (2x15ml)

Green Peel® – Mela white spot duo (2x15ml)

Категории: ,

Опис

Иновативна комбинација на производи која содржи високо концентрирани течни состојки (Mela White Liquid) и интензивна peel off маска (Super Beauty Mask). Помага при редуцирање на пигментациите и старосните пеги во два чекора. За изедначен и сјаен тен. Без парабени, ПЕГ деривати кои содржат емулзии, минерални масла, силикони и боја.