Green Peel® – Time control serum (30ml)

5,300.00 ден

Категории: ,

Опис

Овој единствен серум претставува спој на познати состојки кои се користат во борбата против стареењето на кожата. Дополнително стабилизираниот вит Ц* помага во изедначување на тонусот на кожата и ја намалува појавата на брчки.
Ефективните пептиди* всадени во свиленкастата текстура допринесуваат за младешкиот изглед на кожата на лицето. Кожата добива нов сјај и свежина, изгледа мазно и рамномерно затегната.