Image Alt

Shop

  /    /  Green Peel, Vitality  /  Green Peel® -Vitalizing Oil Concentrate (10ml)

Green Peel® -Vitalizing Oil Concentrate (10ml)

Категории: ,

Опис

Капка по капка, концентрирано витаминско масло кое обезбедува чиста грижа со помош неговите состојки од природен арган, кoрен од кајсија, орев,макадамија, маслиново масло и специјален екстракт од алги. Уникатната мешавина на хранливи масла за убавина ја обезбедуваат кожата со еластичност, мазност и виталност. Кожната бариера е поддржана и брчките предизвикани од сувост се избалансирани. Специфичното мирисно масло за лицето е високо концентрирано, но брзо се апсорбира во кожата, без никакво лепливо чувство. Совршено е погодно за дополнителна дневна и ноќна нега, но исто така и за масажа на лице на кое му е потребна регенерација.