Image Alt

Shop

  /    /  Beauty Elements, Green Peel  /  Green Peel® – Vitamin C Beauty Flash (3×7,5ml)

Green Peel® – Vitamin C Beauty Flash (3×7,5ml)

Категории: ,

Опис

Помага во борбата против тешки загадувања, на кожата и дава моментална енергија, при што има освежувачки, зацврстувачки и регенеративен ефект. Помага во спречувањето на прерано стареење на кожата при што ја подобрува еластичноста на кожата и ги редуцира борите. Ја отсранува хиперпигметнацијата.