NAIL LACQUER – N906 BEACH PLEASE

500.00 ден

Категорија:

Опис

Kiara Sky лакот за нокти е напредна формула без Formaldehyde, Toluene и DBP. Овој високо  пигментиран лак обезбедува стаклен, целосно покривен, долготраен сјај за природни нокти.