R2

Цена

2,800.00 ден

1 на залиха

1 на залиха

Опис

Минерални пигменти двојно концентрирани, веднаш видливи во кожата со првото нанесување и без потреба од корективни третмани! 100% минерални пигменти 100% природни состојки 0% карбон Пигментите со текот на времето не се претвораат во несакани сиви и ладни тонови. Траат до две години, а потоа целосно исчезнуваат од кожата. Пигментите се наменети за професионална употреба.