.

Шминкањето е декоративен третман за лице при кој професионален шминкер го разубавува
Вашето лице низ неколку чекори, користејќи различни декоративни средства и производи
прилагодени на типот на вашата кожа, користејќи прибор за шминкање. Професионалната
шминка ќе помогне вашето лице да изгледа помладо, попривлечно и посвежо. Важно е, со
шминкање кај професионален шминкер, добивате загарантирана постојана шминка која
успешно ќе се одржи во текот на целиот ден и ноќ, а воедно ќе изгледате беспрекорно во
секој момент.

Loading...