.

Loading...

Рефлексната масажа е исто толку битна како и масажата за тело. Оваа масажа на стапалата е техника на опуштање на психофизичкото тело,која што вклучува притисок на одредени рефлексни точки на стапалата,истовремено стимулирајќи ја циркулацијата.Со применување на оваа терапија се ослободуваме од напнатоста и болката.