ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Шеќерна Депилација на Раце-Мажи

Шеќерната депилација со Like Sugar е безбедена, нежна и ефективна за одстранување на влакна кај жени, мажи и деца.

Шеќерната депилација со Like Sugar е безбедена, нежна и ефективна за одстранување на влакна кај жени, мажи и деца.

Like Sugar e oрганска шеќерна паста која може да се користи во патрони како ладна депилација на нозе,раце стомак,гради, или како топла депилација на интима, бикини,пазув и лице.

Не предизвикува никакви иритации и воспаленија, може да ја користат сите без разлика на возраст, ги вади целосно влакната и врши благ пилинг на кожата.

Шеќерната паста поради својот состав и текстура „работи“ така што при нанесувањето тече по влакната ,влегува во фоликулот на влакното и го покрива заедно со коренот. Со извлекување на пастата од кожата, ги вади влакната заедно со нејзиниот корен и на тој начин го спречуваме нејзиното кинење, растење и воспаление.

Loading...