ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Шатирање со Капа Кратка Коса

Под нијансирање на коса се подразбира парцијално боење или осветлување на косата во една нијанса.

Нијансирањето на коса е погоден третман за оние што сакаат да имаат разиграност од бои во косата и да бидат секогаш со уникатен и препознатлив стил.