.

Под нијансирање на коса се подразбира парцијално боење или осветлување на косата во една или повеќе нијанси.
Нијансирањето на коса е полн погодок за оние што сакаат да имаат разиграност од бои во косата и да бидат секогаш со уникатен и претпознатлив стил.
Изборот на посветли и посвежи бои е секогаш погоден за во летниот период додека нијансите на чоколадо, мед или кафе се секогаш погодни за во есен или поладните периоди.

Loading...