.

Природен, безбеден и ефективен третман за отсранување на несаканите влакна.

100% природно, 100% хигиенски, без поткожни влакна , без иритации и црвенила ,продолжен период помеѓу две депилации проретчување на влакна до 70% прекрасна нежна и мазна кожа како никогаш досега!

(Професионална Шеќерна депилација е безбедена, нежна и ефективна солуција за одстранување на влакна кај жени, мажи и деца. Напредната техника на Шеќерна депилација нуди многубројни неспоредливи и различни предности. Најбитната предност е многу фундаментална: со напредната техника и Шеќерната паста влакната се вадат во нивна природна насока на растење и тоа додека влакната сеуште се во раната фаза на растење со што се елиминира кинење, непотребна неудобност, иритација и појава на подраснати влакна, а во исто време одстранувајки ги мртвите клетки на кожата. Резултат: мазна прекрасна кожа, без неугодности кои ги предизвикуваат другите техники за одстранување на влкна.)

Loading...