ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Шишање

Шишањето на коса е важно за одржување на нејзиниот квалитет.

Шишањето на коса е важно за одржување на нејзиниот квалитет.
Неколку од знаците кои ви покауваат дека е време за шишање: уништена форма со самото растење на косата, но и со често врзување на косата во реп или пунџа, испукани врвови од претерана употреба на фигаро, фен или пегла за коса, безживотна и сува коса, мека и слаба коса уништена од агресивното чешлање и претерано пеглање и секојдневното интензивно користење на производи за коса кои ги уништуваат врвовите.