.

Loading...

Специјалната масажа е комбинација од антицелулитна масажа и лимфна дренажа. Главна функција на оваа масажа е забрзување на циркулација, кршење на целулитот и обликување на телото, најдобро делува во комбинација со апарати за слабеење и моделирање на телото.