.

Loading...

Самото име ни кажува дека ова е масажа која што ги релаксира – мускулите. Бенефитот од оваа спортска масажа е намалување на тензијата во мускулите, подобрена релаксација, подобра циркулација и ги исфрла наталожените материи.Со спортската масажа се зголемува и флексибилноста која што им е доста потребна на спортистите,порад тоа оваа масажа се препорачува на спортисти.