ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Свилени трепки

Метод на надградување на трепки кои се нанесуваат на природните влакна од трепките. Изгледаaт природно и даваат дефиниран изглед.

Метод на надградување на трепки кои се нанесуваат на природните влакна од трепките. Изгледаaт природно и даваат дефиниран изглед.

По надградбата на свилените трепки, можете да се заборави на маскарата.

Трепките се достапни во сите должини, облик и дебелина, за да може совршено да се вклопат со вашите природни трепки.

Третманот е безболен и трае околу 1 час и 30 минути во зависност од бројот на трепки кои се надградуваат. Треба да се дојде без шминка, бидејки шминката го отежнува лепењето на трепките. Пред третманот не треба да користите креми кои се ставаат блиску до очната регија. Природните трепки нема да бидат оштетени.

Траат три четири недели во зависност од тоа колку се внимава во одржувањето.

Loading...