.

Трајната шминка помага да се вратат или корегираат контурите на очите и устата и да се
добие идеален облик на веѓите според обликот на лицето и очите. Се работи со природни
пигменти кои се привремени и постепено почнуваат да избледуваат после една година, а до
потполно избледување 3- 5 години.
Со трајната шминка се добива ефект на подмладување и најбитно од се секогаш сте спремни
и уредни во секоја прилика, многу природно и неприметно.
Со нагласување на контурите на очите, усните и веѓите добивате поизразен изглед, секогаш
изгледате уредно. Добивате покрупни очи и повесел и поизразен поглед и визуелно се
подигнува паднатиот крај на окото.
Веѓите исто така се важен дел кои што исто така можат да се корегираат. Веѓите можат да се
здебелат, да се изедначат, или да се подигнат во сите природни бои почнувајќи од најсветли
па се до најтемни, во зависност од вашата желба.
Контурите на устата исто така можат да се поместат и да добиете по проширена и по свежа
уста.
Трајната шминка е идеално решение за жени кои немаат време секој ден да се шминкаат и
постојано да ја корегираат својата шминка.
Со трајната шминка секогаш ќе изгледате совршено и помладо!

Loading...